Noordwolderweg 7 e
9781 AD BEDUM
Openingstijden
Ma: | gesloten |
Di: | 10.00 - 17.00 uur |
Wo: | 10.00 - 18.00 uur |
Do: | 10.00 - 18.00 uur |
Vr: | 10.00 - 20.00 uur |
Za: | 10.00 - 18.00 uur |
Zo: | gesloten |
Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?
Fine Taste Good Living
Wijn-spijs combinatie kabeljauw met een heerlijk glas Château Malène Bordeaux Blanc!
Kabeljauw is een magere vis en komt nog beter tot smaak wanneer u deze serveert met een fruitige en zachte witte wijn zoals Château Malène Bordeaux Blanc.
Ingrediënten
Voorbereiding van het gerecht:
· Verwarm de oven voor op 200 C
· Kook de pasta
· Vet de ovenschaal alvast in
· Kruid de vis met een snufje peper en zout
· Rol om de vis een plakje Serrano ham
· Leg de vis in een ingevette ovenschaal en plaats deze circa 8 minuten in de oven
· Snijd de trostomaatjes in tweeën
Meng de basilicum met azijn, mosterd, suiker (zoetstof) en pers een teentje knoflook erboven uit. Roer de crème fraîche er dan bij.
Haal de ovenschaal uit de oven (eventuele overtollig vocht afgieten). Voeg de in tweeën gesneden trostomaatjes erbij en giet de saus over de vis. Zet de schaal daarna nog 8 minuten in de oven.
Serveer de vis samen met de pasta en schenk een glas Château Malène Bordeaux Blanc in.
Eet smakelijk en geniet!