Noordwolderweg 7 e
9781 AD BEDUM
Openingstijden
Ma: | gesloten |
Di: | 10.00 - 17.00 uur |
Wo: | 10.00 - 18.00 uur |
Do: | 10.00 - 18.00 uur |
Vr: | 10.00 - 20.00 uur |
Za: | 10.00 - 18.00 uur |
Zo: | gesloten |
Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?
Fine Taste Good Living
Nu alle feestdagen voorbij zijn is een makkelijk te maken gerecht misschien wel even fijn. Met dit recept bent u zo klaar en het is lekker! De oven doet het meeste werk en u kunt tijdens het wachten alvast een fles Château Malène Bordeaux Blanc openmaken en een glaasje wijn nuttigen!
Dit heeft u nodig:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Rol het bladerdeeg (op bakpapier) uit totdat het ongeveer 2 x groter is dan de zalm. Hak de peterselie en bieslook fijn, doe het in een bakje en roer het door elkaar. Leg de zalm op een bord en bestrooi dan de zalm met de Andalus kruidenmix.
Leg vervolgens de zalm in het midden van de onderste helft van het bladerdeeg. Bestrooi dan de bovenkant van de zalm met de peterselie en de bieslook. Vouw het deeg over de zalm. Let op! De zijkanten van de bladerdeeg moeten goed dicht geknepen worden. Leg het pakketje in de ovenschaal, klop dan het ei los en bestrijk het ei goed over de bladerdeeg met het bakkwastje. Zet de ovenschaal in het midden van de oven voor circa 35 minuten.
Na 35 minuten…
Klaar is uw zalm in Bladerdeeg! Snijd het in plakken, schenk een glas Château Malène Bordeaux Blanc erbij in en eet smakelijk!